~VOCI DIN POPOR – Se redeschide Canalul Dunăre-Bucureşti! Dar nu mai este „grea moştenire“???

@ Ceausestii au fost oficial omorati pentru ca au subminat economia nationala (asa cum explicati si dvs) si pentru ca ar fi omorat 60.000 de oameni la rivolutie. In realitate, femeia romana trebuia sa aiba si ea acces la avort si copilul roman la pornoTV iar Ceausecu era o piedica in calea acestor progrese. In plus, la congresul XIV Ceausescu denuntase pactul Ribbentrop-Molotov si ceruse anulare urmarilor sale, lucru care a intristat tara prietena URSS.

@ De ce l-am ucis pe ceausescu? La comanda cui am facut-o? Cine controleaza acum Romania. Am lucrat la proiectele de irigatii, canal Bucuresti-Dunare cu port la Glina, Canal Siret-Baragan, etc. Toate s-au facut cu inteligenta romaneasca, bani romanesti, echipamente romanesti, si eram mindrii de capacitatile noastre. Asa zisa Democratie de dupa 1989, impusa si controlata din afara a distrus tot ce s-a creat cu sudoarea, frustarile, lipsurile si sacrificiile celor 22milioane de romani. Ce se intimpla acum, totul s-a furat si distrus, miliarder de dolari au fos scoase din tara, iar specialistii romani isi cauta de lucru in afara Romaniei. Numai vorbim de agricultura! Grinarul Europei ! Reconstructia Germaniei s-a facut cu mincare din Romania! Iar acum importam carne, griu, zahar! Unde sint fabricile de zahar? Mii de tone de otel inox vindut in afara la prêt de fier vechi! Vorba distihului: Muntii nostrii aur poarta, noi cersim din poarta’n poarta ! Asta ne-am dorit-o, asta o avem !!! Nousprezece ani de distrugere controlata a Romaniei!

@ Ceausescu a facut toate studiile de fezabilitate, si aproape terminase canalul, voi ce studii mai faceti? iar sugeti banii parazitilor? mai aveti de betonat doua maluri si nici de alea nu sunteti in stare, ma indoiesc ca puteti face altceva decat sa furati.

@ l-a aprobat de mult ,Ceausescu.Studiu exista deja,cu sistem de ecluze.La fiecare ecluza o minihidrocentrala,bla,bla.Problema e ca astia de acum or sa manevreze euroi,pretinzand ca fac ceva ce este deja facut de mult-planuri,tehnologie constructie,etc. Numa ca pe vremea raposatului utilajele erau romanest, acum nu mai sunt bune-probabil.

@ Pai, imediat dupa 89, parca alta era opinia…canalul dunare marea neagra ar fi trebuit astupat, casa poporului distrusa sua acoperita cu pamint, canalul dunare bucuresti era o imensa eroare (vezi parca si pe nea nelu cotrocelu..) cine „este” deci idiotii?

@ Sa admitem ca existau totusi si specialisti de exceptie in timpul socialismului „multilateral dezvoltat”? adica, cu alte cuvinte, fiecare epoca are si destepti si idioti ? adica si acum ar putea sa fie la fel? unde sunt, acum, cei cu adevarat destepti? ca trebuie s aexiste! parerea mea…

@ Ca sunt mai mult idioti. Astia chiar ne cred prosti-ca, nu mai avem tinere de minte.Sau probabil ca stirea se adreseaza generatiei astea de buricuri goale,neadaptati si drogati.

@ E clar, TOT cea ce a fost blamat imediat după „revoluţie”, îşi dovedesc astăzi UTILITATEA. Atunci de L-AM UCIS IN ZI DE MARE SARBĂTOARE ???? Doar pentru zecile de Becali… Păcat, Mare PĂCAT !

Un comentariu

  1. Trist si ingrozitor de adevarat. Ce este i mai trist este ca acest calvar nu se va opri odata ca moartea politrucilor genul Iliescu-Brucan. Ticalosii si-au asigurat urmasi de nadejde, dupa chipul si asemanarea lor. De aceea, subscriu vorbelor lui Nea Ion din Romanati, care zicea: „A fost buna, taica, si Rivulutia… da arca mai buna era o Rascoala !!!”


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________