~SCANDALUL “MUZEUL SATULUI ” -Este Sorin Oprescu prizonierul unei mafii internationale ? Denunturi si clarificari

Saptamana trecuta a aparut intr-un ziar cu dependenta precisa un denunt care sustinea ca Sorin Oprescu ar fi prizonierul unei mafii imobiliare internationale si ca unelteste sa distruga Muzeul Satului in scopul unei ” dezvoltari de cartiere de lux ” . Asemenea manevre sunt insotite de obicei de raspandirea zvonului prin mesagerie on-line si prin publicarea lui pe site-uri si pe bloguri create ad-hoc de echipele stabilite pentru propaganda gri si pentru intoxicare ; ceea ce s-a intamplat pana azi in maniera arhi-cunoscuta la Bucuresti . Din pacate pentru organizatorii denuntului , totul se dovedeste o fabulatie facuta cu un amatorism uluitor . Intregul mecanism este dezvaluit intr-un articol palpitant din MONITOR IMOBILIAR unde se arata convingator si sistemul de creare a confuziei care au stat la origina acestui episod tipic electoral. Intregul documentar -aici :

27 Mai 2008 – Un scandal de un ridicol  irezistibil : “sase blocuri de 40 de etaje in Herastrau, in locul Muzeului Satului ”(??!)

Un comentariu

  1. deh… asta e anti-campanie electorala. Toata treaba nu este decit o diversiune. Nu va ginditi ca sare de fund si UNESCO, si alte organisme, daca se clatina macar un acoperis de pe Muzeul Satului?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________