~ATITUDINI- Claudia Maru Hanghiuc : ” Absenteismul de la vot duce la nasterea monstrilor politici „

De ce tac europarlamentarii romani? Foarte simplu: nu cunosc nicio limba straina. Cum vretidumneavoastra sa contracareze minciunile iredentiste  [ si nu numai] ? Pentru asta trebuie sa fi in stare sa formulezi o plangere in limba… engleza! Dar ei nu stiu! Ei si? Salariul merge! Ne miram ca domniile lor nu fac nimic in strainatate! Gresit din partea noastra!

Absenteismul de la vot duce la nasterea monstrilor politici . Acestia fac ce stiu ei mai bine: ne mananca cu fulgi cu tot, ca doar asta fac toti monstri! Trebuie sa ne miram in primul rand pentru ceea ce NU FAC in Romania si mai apoi sa avem mirari externe. Coruptia in politica a ajuns asa de departe incat ai impresia uneori ca te-ai intors in trecut si trebuie sa cotizezi la Inalta Poarta Parlamentaro-guvernamentala pentru a-ti putea desfasura amarata aia de meserie pe care o ai. S-a ajuns sa te trezesti ca esti dat afara din serviciu sau ti se contesta validitatea rezultatului de la concursul de angajare ( de catre colegi frustrati de propria lor prostie]. Da! Dar asta reprezinta implinirea functiilor politice in Romania: barfa si coruptia! Daca nu vom face curat in interiorul tarii  , ce pretentie putem avea la magarii din politica romaneasca ce candideaza pentru cinci functii in acelasi timp [doar-doar le pica ceva de ros… mai consistent!].Noi romanii avem o expresie: “mi-a ajuns durerea la os”. Probabil ca doar atunci cand fiecare roman va trece cu propria sa fiinta prin dureri fizice si psihice de nesuportat provocate de delatorii din interiorul si exteriorul Romaniai sa speram ca va exista si “luare de atitudine”. Noi,  astia care am trecut prin masina de tocat psihicul, manuita de cei asemenea popii TOKES , avem ura pentru prostie si rea-vointa bine infipta in intreaga noastra faptura. Stiti ce ne opreste sa nu actionam asemenea lor? Buna crestere si diploma din buzunar! De ce spun asta? NUMAI PROSTII LIPSITI DE EDUCATIE POT INVRAJBI SPIRITELE! Si tot  astfel de prosti nu iau nici o atitudine! Somn usor , domnilor , in nesimtirea voastra! Cum se spune? Somnul ratiunii naste monstri? Eu zic ca mai naste ceva> EUROPARLAMENTARII PE CARE NI-I MERITAM! Stati in continuare acasa si nu mergeti la vot!

Un comentariu

 1. Hai ca s-ar gasi cineva care sa traduca ce au de zis europarlamentarii romani. Problema este ca ei (europarlamentarii romani) nu prea stiu sa lege doua vorbe coerente. Pe de alta parte ei, probabil, nici nu-s in salile de sedinte fiind, tot probabil, pe la Casinouri, bordeluri, etc. I-a verificat cineva?
  Lumea nu mai iese la vot, tot datorita parlamentarilor. Ne-au adus intr-o stare de lehamite. Ne este scarba sa-i tot vedem cu burtile si gusele lor cum si le falfaie pe „sticla” zicand ca ei sunt solutia la problemele noastre…. Ueah!….
  As propune ca sa iesim la vot si sa ne anulam singuri voturile ca sa le iasa la statistici prezenta la vot de 70-80%, si voturi valabile 10-20%, restul fiind anulate. ASTA chiar le-ar da de gandit…..
  Prin urmare, mergeti la vot, votati sau anulati-va voturile, dar mergeti la vot.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
 • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

  ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
 • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

  UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________