~Episcopul Calinic Argatu: „Testamentul lui Ştefan cel Mare“

..Orice început are si un sfârsit, dupa cum merge firea lucrurilor, pe aici pe la noi pamântenii!
Nu oricui îi este dat sa-si întocmeasca, chiar si foarte pe scurt, un testament din viata, lasând posteritatii un semn.
…….Stiu din citite si din auzite despre tot soiul de testamente. Arhiepiscopul Bartolomeu al Clujului detine un testament extrem de elaborat – era si cazul – al Patriarhului Justinian, nepereche în istoria eclesiastica ortodoxa, mai ales.
…….Ce sa mai vorbesc de testamentul Sfântului Calinic de la Cernica? Atunci când îl citesti te apuca nu numai iubirea pentru sfânt ci si lacrimi curate ca ale cristalului.
Acum ne vom opri la cel mai scurt testament din lume, al Sfântului Voievod cel Mare, lasat întru buna nadejde, noua, urmasii urmasilor sai!
…….Iata textul: >>>Calinic Argatu>>>

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________