A apărut „Agora Literară“ nr. 3

agoraPublicaţia editată de Liga Scriitorilor din România Agora Literară nr.3,martie,2009,a apărut,având un bogat sumar.Prima pagină se deschide cu un articol semnat de poetul Paul Sân-Petru despre poezia lui Ioan Ţepelea.Agenda filialelor  cuprinde însemnări din activitatea filialelor Ligii Scriitorilor din Iaşi,Braşov,Bucureşti,Banat,Bistriţa.

Un interesant interviu cu Al.Florin Ţene,preşedintele Ligii Scriitorilor din România, realizat de Elisabeta Iosif, este publicat la rubrica “Dialogul nonconformist”.Cronici literare semnează Viorica Popescu,Radu Vida,Melania Cuc, Al.Florin Ţene,academicianul Mihai Cimpoi,Gavril Moisa.

Două pagini sunt dedicate marilor dipăruţi :Grigore Vieru şi Artur Silvestri,despre care scriu,Ionuţ Ţene,Ion C.Hiru,George Baciu,Elisabeta Iosif,Cristian Neagu,Al.Florin Ţene şi Ioan Bozac.

GH.ROŞIANU

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________