Expoziţie de artă şi design la hramul Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel

Galeria SPIRITUS apartinand Institutului Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa  organizeaza o serie de expozitii personale ale artistillor romani, in spatii alternative. In cadrul acestei serii, cunoscuta artista internationala Viorica Colpacci va prezenta o noua dimensiune a creatiei sale intr-o expozitie personala  intitulata Capul si podoabele lui  ieri si azi . la Biserica Sf Apostoli Petru si Pavel.

Expozitia, cu vanzare, in beneficiul Bisericii,  va include portrete ale contemporanilor, arta digitala si palarii – unicat de o inalta tinuta artistica inscriindu-se in linia modei de ultima ora.  Prezentarea colectiei de palarii va fi facuta de talentata actrita si model Clara Bercaru, la deschiderea expozitiei.

Evenimentul va avea loc in sala sociala a Bisericii Sfintii Apostoli Petru si Pavel  dumineca 5 iulie, la ora 3:00 PM, dupa terminarea Sfintei slujbe si va fi urmata de sarbatorirea hramului Bisericii la care sunteti invitati sa va delectati cu muzica romaneasca,  produse culinare romanesti si o admosfera calda,  traditional romaneasca .

Adresa Bisericii este  Astoria ,14-22  27 Ave cu 14 Street.

Relatii suplimentare la telefon  718-897-4149  sau 718-626-6013

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________