„Coloana infinitului“, vol. II ajunge la Biblioteca „Mihai Eminescu“, Australia

Mi-a placut intotdeauna corespondenta naturala dintre “suflet” si “fapta”, adica intre duh si cuvant! Oamenii cu un adanc duh de iubire si credinta au intotdeauna fapte bune! Nu vreau sa enunt eu noi legitati fiindca inteleptii veacurilor au adunat intelepciuni proverbiale din care se intelegea ca acolo unde se fac  fapte cuviincioase, este si credinta crestineasca! E de fapt o corespondenta logic dumnezeeasca!

Aceasta mi-a fost idea de introducere, la aceasta instiintare/confirmare, prin care doresc sa confirm public, primirea unei noi carti romanesti din Romania, “Coloana Infinitului Vol.II”, daruita de autorul acestei carti, crestinul Ortodox, Pr.prof.dr. Al. Stanciulescu Barda. Cartea consista din, nici mai mult nici mai putin, 5566 proverbe si vorbe de intelepciune adunate de la cei mai luminati carturari ai culturii romane! Cartea  aceasta  de o valoare inestimabila si cuprinzatoare a unui intreg univers al gandiri romane moderne, a fost adunata de luminatul Preot de la Parohia Ortodoxa Romana din Malovat – Mehedinti, iar in cadrul Editurii “Cuget Romanesc” omologata  ca tip de antologie tot prin efortul si insufletirea dumnezeiasca a acestui crestin desavarsit, Pr.prof.dr.Al.Stanciulescu Barda. Cartea asta a fost apoi tiparita la “SITECH” Craiova in Anii Domnului, 2009. Iar pe data de 20 noiembrie,2009, ajunge ca un “dar sfant” si imbogatind biblioteca “Mihai Eminescu”- Cringila, N.S.W, Australia, precum si volumul de cultura si intelepciune pus la indemana cititorilor romani-australieni!

Doresc ca Multumirile noastre sa le indreptam Stapanului Intelepciunii Universale, Dumnezeului Cel  Drept, sa se indure de slujitorul Sau, autorul acestei carti, daruindu-i sanatate, putere de munca, si multi ani inainte intru slujirea credintei si culturii romanesti! MULTUMIRILE NOASTRE CORDIALE!

Scriitor: IOAN MICLAU – Australia

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________