Bursele Jean Ţăranu, Casa de Creaţie Val David Quebec, Canada

La Mulţi Ani 2010! Vă dorim un an nou cu pace, realizări şi activităţi creatoare importante în domeniul literar şi artistic. Sperăm că anul 2010 ne va da prilejul să ne conectăm cu dumneavoastră mai des prin intermediul programelor şi evenimentelor culturale din cadrul Casei Internaţionale de Creaţie, din Val David, Quebec, Canada.

Dacă luna ianuarie este luna luărilor de decizii importante pentru anul în curs, vă oferim posibilitatea de a acţiona încă de pe acum: Următorul şi primul termen de depunerea a aplicaţiilor pentru bursele Jean Tăranu pe perioada aprilie si mai 2010 este la data de 15 februarie. Vă invităm să completaţi aplicaţia pe care o veţi găsi accesând situl http://www.flaviacosma.com/Val_David.html Nu se percepe nici o taxă pentru depunerea aplicaţiilor.

Pentru a vă informa despre IWAR, Val David înainte de a face aplicaţia—ori simplu pentru a vă familiariza cu Reşedinţa—puteţi să consultati datele proiectului pe situl http://www.flaviacosma.com/Val_David.html .

Stabilirea unor baze de colaborare cu dumneavoastră este un obiectiv important din punctul nostru de vedere şi de aceea dorim să vă amintim de o nouă posibilitate de a vă ţine la curent cu evenimentele din cadrul Casei de Creaţie Val David: Facebook (Flavia Cosma)

Vă rugam să primiţi cele mai bune urări de sănătate şi succese din partea noastra acum la începutul anului 2010 şi la începutul unei noi decade!
FLAVIA COSMA –Director IWAR, Val David, Quebec, Canada

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________