Expoziţia pictorului Viorel Lăzărescu: „Călătorind în univers“

Galeriile de artă ale Cercului Militar Naţional şi-au deschis porţile pentru a primi expoziţia pictorului Viorel Lăzărescu. „Călătorind în univers” este tema expoziţiei vernisată pe 26 aprilie pe care iubitorii artelor o pot vizita până pe 7 mai.

Despre Viorel Lăzărescu, regretatul scriitor Artur Silvestri spunea că „şi-a descoperit adevărata genealogie sufletească, a unui visător ce nutreşte idealul lumilor armonioase”.

Viorel Lăzărescu expune începând din 1982 la Bucureşti, Craiova, Milano, Florenţa iar operele sale se găsesc în colecţii din România, Italia, Germania, Anglia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Israel, Canada, Statele Unite ale Americii.

Viorel Lăzărescu a decorat în tehnica „ceramică glazurată” patru biserici şi o troiţă din judeţul Argeş, pe Valea Topologului. Ca element inedit al acestei tehnici este Altarul bisericii din Bârseşti, jud. Argeş.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________