Alexantru Petrescu: „Vizita Patriarhului României, Preafericitul Părinte Daniel, în Spania“

Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, va efectua în perioada 16-21 aprilie, o vizită canonică in Spania. În primele zile Întâistătătorul Bisericii noastre va sluji in mai multe parohii ortodoxe din Madrid si din împrejurimi.

Mai multe informatii cu privire la programul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel a oferit Preasfinţitul Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei şi Portugaliei, pentru Trinitas TV.

Acesta a declarat că  Patriarhul României va sosi vineri, 16 aprilie, în jurul orei 11:55 pe aeroportul Barajas din Madrid unde va fi întampinat de o delegaţie în frunte cu Înaltpreasfinţitul Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale şi Meridionale.

Este aici locul în care Comunitatea Românilor din Spania va sugereză să fiti prezenţi cu steaguri şi icoane. >>>>

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________