Invitatie la vernisaj!

In orice „december” se întâmplă evenimente. Si pe noi, acest sfârsit de an ne găseste într-un eveniment plastic, semnat de cei mai Mici artisti (4-10 ani), aflati la cursurile noastre de pictură. „Revolutia” lor constă în abordarea diferitelor teme, cu cele mai profunde sentimente care pot exista la vârsta inocentei.

Putem detecta „revolutii” în culoare, în formă, în felul lor de a percepe lumea. De acolo, din universul lor, lumea se zăreste cu certitudine altfel decât o vedem noi, adultii „revolutionari”. Se pare că se deslusesc zorii unei lumi ce va să vină, o lume pe care copiii o simt, o înteleg si o redau cu usurintă…o lume a artei si a compasiunii.
In perioada 21 decembrie 2010 – 14 ianuarie 2011 puteti admira in spatiul expozitional al Atelierului de creatie Sultana acest univers al copiilor pictori!
Desigur, ca un obicei, ce de-acum s-a cristalizat la Atelier, ii vom onora pe cei Mici cu Diplome de absolvire, accentuand prin acestea dragostea pentru frumos ce ii anima.
Vernisajul va avea loc pe data de 21 decembrie 2010 ora 18.00.

Va asteptam pe toti cu drag!

Rodica Sultana, art manager

Ne puteti contacta la: 0723 339352, 0724 044624, 021 6681822

rosultana.art@gmail.com ; sultanaart@rocketmail.comateliersultana@gmail.com

De asemenea puteti accesa si blogul Atelierului http://sultana-art.blogspot.com

Adresa Atelierului: Calea Grivitei nr.403, Bloc R, sc.B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti

 

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________