Mariana Brăescu – „La mulţi ani!“

LA MULTI ANI SI TOATA RECUNOSTINTA MEA

Dupa mai bine de doi ani – ARP – constructia pe care Artur Silvestri a lasat-o, rezista.
Un grup de prieteni, colegi de idei, admiratori, cititori, un grup mare, care ca un bulgare de zapada se mareste, duce mai departe ideile, programul, numele, idealurile.
La multi ani!
La multi ani tuturor care au contribuit cu articole, interviuri, fotografii, poezii. Tuturor celor care au participat la lansarea cartilor, la simpozioanele dedicate acestora fie ca  evenimentele s-au tinut la Iasi, la Buzau, la Sinaia, la Cluj,  la Timisoara, la Bucuresti sau la New York.
Multumesc tuturor celor care, fiind in Canada, Australia, Spania, S.U.A., Germania, Italia, Moldova, au reusit sa fie atat de aproape prin mesajele, scrisorile, cartile pe care le-am primit.
Multumesc pentru emisiunile de televiziune si radio, atat de interesant si de emotionant realizate.
Multumesc cu emotie celor care au ajuns la Manastirea Pasarea cu o floare, au aprins o lumanare, au soptit o rugaciune si cateodata a alunecat chiar si o lacrima.
Mutumesc din suflet.
Sfintele sarbatori sa va aduca bucuria si pe cei dragi aproape si Noul An sa va implineasca dorintele.
La multi ani si toata recunostinta mea !

MARIANA BRAESCU

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________