Proiectul „Cititor de Proză“ a împlinit un an de activitate!

LA MULTI ANI, CITITOR DE PROZA!
Se cuvine sa oferim un buchet de flori simbolic la un an de la infiintarea acestui proiect, care cuprinde numeroase texte valoroase, comentarii pertinente, dezbateri competente, colaborari, comuniuni de idei si sentimente.
Felicitari mentorilor proiectului care au stiut sa diversifice tematica grupurilor, sa infiinteze o biblioteca voluminoasa, o revista consistenta, Frecventa de radio, care ne ingaduie sa auzim vocea colegilor in original, diverse parteneriate, si nu in ultimul rand o deschidere catre univers prin Facebook, Twitter etc.
Felicitari tuturor membrilor care au contribuit la vitalizarea acestui site, care au dovedit daruire, umanism, diplomatie in organizare, administrare si au asigurat constanta valorilor literare si plastice, morale, intelectuale si estetice.
Va doresc tuturor, inclusiv Cititorului de proza, multi ani fructuosi!

SUZANA DEAC

 

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________