Comemorare Valeriu Gafencu – Târgu Ocna 2011

Asociatia PREZENT! va organiza sambata 19 februarie 2011 comemorarea anuala de la Targu Ocna

Ca de fiecare data programul va fi compus din Parastas in (Biserica din) Cimitirul unde odihnesc trupurile lui Valeriu Gafencu si a celorlalti fosti detinuti politici si vizita la Spitalul Penitenciar Targu Ocna.

Mai multe detalii legate de ora de incepere a comemorarii vom transmite pe aceeasi cale in luna februarie. Cei care doresc sa participe la vizitarea penitenciarului Targu Ocna sunt rugati sa ne transmita pe email urmatoarele date: nume si prenume complet, serie si numar de buletin. Va rugam sa transmiteti aceste date cat de curand pentru a putea face o estimare a numarului de participanti.

In functie de numarul doritorilor vom asigura transport cu microbuz/autocar din Bucuresti. In acest sens ii rugam pe cei interesati de transport sa ne anunte cat de curand posibil pentru a putea rezerva din timp mijlocul de transport potrivit.

Pentru orice alte detalii legate de comemorare ne puteti contacta pe email: asociatiaprezent@yahoo.com sau telefon Costel Condurache – 0726 314 475.

Astazi se implinesc 90 de ani de la nasterea lui Valeriu, suntem in gand cu el si cu intreaga familie Gafencu.

Doamne ajuta!

Cezarina si Costel Condurache – Asociatia PREZENT!

 

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________