Cenaclul literar Artur Silvestri la Cluj

Filiala Cluj a Ligii Scriitorilor Români a înființat cenaclul literar ”Artur Silvestri”.

În după amiaza zileie de 10 februarie a avut loc şedinţa anuală a Filialei Ligii Scriitorilor Români care a fost deschisă de preşedintele filialei Iulian Patca, care a anunţat ordinea de zi:

-Bilanţul pe anul 2010 şi planul de activitate pentru 2011, prezentat de Al.Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor.

-Bilanţul financiar pe anul 2010, prezentat de Gavril Moisa, secretarul Ligii Scriitorilor.

-Înfiinţarea cenaclului literar al filialei Cluj.

Scriitorul Gavril Moisa a prezentat bilanţul economic, şi în încheierea cuvântării sale, a propus ca cenaclul literar al filialei Cluj să se numească “Artur Silvestri “. Propunerea sa a fost votată în unanimitate. S-a stabilit ca şedinţele cenaclului să se ţină în ultima joi din fiecare lună în sala de pe bulevardul Eroilor nr.2.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________