Dan Brudaşcu: Antologia de poezie „Panorama poeţilor clujeni la început de mileniu III“

Cenaclul Vasile SAV al Casei de cultură a municipiului Cluj-Napoca şi al Ligii Scriitorilor din România intenţionează realizarea în cursul acestui an, a unei antologii de poezie cu titlul provizoriu „Panorama poeţilor clujeni la început de mileniu III”.

Lucrarea va cuprinde creaţii inedite ale poeţilor clujeni care au publicat cel puţin un volum de poeme.

Doritorii vor trimite, pe adresa de e-mail cmc_up@yahoo.com, 1-3 poeme, în format electronic (font Times New Roman, 12), însoţite de un CV (nu mai mare de o jumătate de pagină) şi o fotografie.

Materialul va fi însoţit de o declaraţie a fiecărui autor că cedează drepturile de publicare şi îşi exprimă acordul ca, după publicare, să achiziţioneze minim 2 (două) exemplare din antologie.

Termenul limită de trimitere a textelor este 1 iulie a.c.

 Manager (director general), Dr. Dan BRUDAŞCU

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________