Recital Paul Polidor – In memoriam Livia Iacob

Vineri, 27 mai, ora 14,30 la Muzeul National al Satului „D. Gusti” are loc „Ziua HESPERUS dedicata traditiilor”, din cadrul editiei a IX-a a „Zilelor HESPERUS”

(moderator scriitorul si compozitorul MARIN VOICAN GHIOROIU). Aceasta editie este organizata de Fundatia culturala „HESPERUS” impreuna cu „CLUBUL PRESEI TRANSATLANTICE”. La manifestarea de la Muzeul Satului va avea loc lansarea Programului caritabil LIVIA IACOB”. Din cartea semnata de scriitorul IOAN IACOB ,,Jurnal american,, aparuta la Editura Fundatiei ,,Paul Polidor,, va lectura cateva fragmente actorul EUGEN CRISTEA de la Teatrul National din Bucuresti.

Muzicianul PAUL POLIDOR va avea un recital de Evergreen-uri „In memoriam LIVIA IACOB” sub egida Centrului International ,,Maria Chirila,, al Fundatiei ,,Paul Polidor,, pentru UNESCO.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________