ANALIZE ŞI FAPTE nr. 92

ANALIZE SI FAPTE nr.51( 92) / 2007 – Ca intotdeauna, ” atitudini ” , dezvaluiri , informatie alternativa , totul-fara menajamente !

Dezvaluiri senzationale , evenimente din spatele usilor inchise , scandaluri musamalizate din Biserica , ticalosii de ” intelectuali de poruncela ” , trivialitatea unei prese tocmite si venalitatea euronomenklaturii arogante si iezuite -toate acestea in revistele care ajuta oamenii sa se trezeasca.

ANALIZE SI FAPTE numarul anterior >>citeste aici >>>>

Sfintele Sarbatori la marile manastiri din Moldova

Pelerinaj de sarbatori, perioada 29.12.07- 03.01.08
29.12 – plecare din Bucuresti la M-rea Diaconesti
– 30.12 – 02.01 Manastirea Petru Voda
– pe 31.12 se viziteaza Man. Sihastria, Secu, Neamt
– pe 02.01 se pleaca de la Man. Petru Voda spre Putna, se viziteazã Man. Sihastria Putnei
– pe 03.01.08 intoarcerea in Bucuresti
Cost 200 ron
Rel. la tel. 0745124083, 0318040410

ARTICOLE MEMORABILE -unul mai interesant decat altul

” SARBATOAREA CRACIUNULUI ” in ” Revista Romana de Studii Etnoistorice “

==============================

Revista LUCEAFARUL ROMANESC

=========================================================== Revista MONITOR CULTURAL

====================================================

Revista TANARUL SCRIITOR – ” SA INFLOREASCA O MIE DE FLORI !”

============================================================

Revista EPOCA

EDITORIAL de N.N. Tomoniu ~„Lumea de la ţară pune televizorul pe TV Favorit sau Etno iar la radio ascultă muzică populară”

“Incorect politic “- Traditia eminesciana

Fără un comerciu, fără o industrie prosperă, un stat nu poate înainta; fără căi de comunicaţie şi institute de credit, acelea nu pot prospera.
A construi dar creditul, a completa sistema noastr
ă de şosele şi a chema şi ajutorul vapoarelor, spre a grăbi transporturile, este mijlocul cel mai bun de a înlesni producerea, de a ieftini exportarea produselor noastre”

=============================================================

„Eminescu, despre care Iorga spune ca-i expresia integrala a natiunii române, iar Blaga ca reprezinta ‘ideea platonica de român’, e românul absolut. L-am definit eu: suma lirica de voievozi.” (Petre Tutea)

GANDURI SI POVETE de la Alexandru Nemoianu ( SUA):”In momentul de fata “dusmanul” nu confrunta direct , foloseste invaluirea , denuntul anonim ,”atmosfera”.

# Nu sunt iritat de cele spuse de apropiatul nostru ,sunt intristat.
Cine stie ce dureri,ce ambitii si ce socoteli slabe l-au manat.Daca a scris asta cu optsprezece ani in urma tot nu se schimba nimic.O neghiobie este tot o neghiobie.Nu se imbunatateste cu varsta.
Dar ce este limpede este modul in care lucreaza raul;tenace,diabolic,generand iluzie dupa iluzie.Iar atata de multi cred ca pot pacali pe necuratul.Fac greseala funesta,intra in vorba cu el.Si cu asta tot se termina.Cu necuratul nu se discuta,nu se cade de acord,nu se negociaza.
Imi pare rau pentru el si stiu bine ca la caz ca va cauta “alinierea” nu o va gasi si nu il va alina.
“Ei” se cunosc intre ei si tot restul il urasc si dispretuiesc.(Cand in fapt “ei” sunt cei de nimica,scursoarea pamantului,cei care vor sta in groapa cea mai de jos,in imputiciunea imputiciunilor.)
# Eminent este ceeace ati spus “cine se va inchina ocupatiei romane se va inchina la toate ocupatiile”.Este ceeace spun de mult,”ei” cauta sa ne distruga memoria modelului si asta nu vor reusi.

# Cu durere am citit Monitorul Imobiliar (” Sfarsitul Bucurestilor ” ).

Concluzia este dramatica si sfasietoare pentru oricine a iubit si inca iubeste Bucurestii.
Din nefericire, concluzia este atata de limpede , atata de dureros chirurgicala , incat sa spui Doamne fereste nu mai ajuta.
Ma intreb cum pot dormi linistiti cei care se dadeau de ceasul mortii in vremea demolarilor din anii 80 si care , acuma se dovedesc , erau minore comparativ cu prezentele mutilari ale orasului.
# Raspunsul “istoricilor” la raportul “Tismeneanul” este calm si echilibrat.In timp acest document,ca atatea altele,va avea importanta.Pentru prezent “stapanirea”,orbita si inebunita,il va ignora.Iar “ideologii” nici nu se vor sinchisi.Dar nori se aduna asupra celor rai!
# Caut sa calmez si sa ma calmez.Uneori am izbucniri launtrice de manie aprinsa si apoi ma linistesc.Adevarul este ca nici nu am asupra cui sa mi-o revars.In momentul de fata “dusmanul” nu confrunta direct , foloseste invaluirea , denuntul anonim ,”atmosfera”.

„VOCI DIN POPOR“- despre Cartarescu , ” asasinii lui Balaceanu-Stolnici “,dictatura televiziunii si alte ticalosii de azi

# “OAMENI MARI ” INJURATI DE CATE UN NEICA NIMENI -Pentru mine, domnul Balaceanu-Stolnici ramane Academicianul rafinat si cult prin excelenta. Restul sunt niste amanunte, legate de perioada de teroare in care a trait. Astazi un neica nimeni, care nu stie ce vremuri au fost inainte de 1989 si ce presiuni trebuiau sa suporte marile personalitati, ca sa nu fie terfelite ca niste infractori, poate sa dea din gura intr-una si sa tune cu “manie proletara” sloganuri fara sens si fara acoperire, dar impregnate de rautate, invidie si prostie. Chiar daca dumnealui ar fi facut acel plan al casei (ceea ce nu s-a dovedit!), nu poate fi acuzat de complicitate la crima. Cei obsedati de crime, complicitati si criminali, sa ajute OTV in elucidarea cazului Elodia. Ar fi mult mai folositori astfel si efortul lor ar avea un sens (nobil) avand pe deasupra si o sansa de a fi recompensati. Cat despre marii “patrioti” precum Pacepa, Munteanu, Georgescu… sa nu mai aud!

# O VOCE DIN POPOR DESPRE ” CENUSA IN CAP” TURNATA DE SCRIITORUL CARTARESCU
Vai, bietul domn Cartarescu… Provine dintr-un popor sarac si needucat… Poate ca inainte de a va turna ghene de cenusa-n cap ar fi bine sa studiati si istoria altora, stimate domnule Cartarescu! Daca o veti face vreodata veti descoperi: Cruciade, Inchizitie, fratricide, consangvinizare, sclavie, exterminarea unor popoare, mutarea definitiva a altora din vetrele stramosesti, jefuirea unor continente intregi, Nopti ale Sfantului Bartolomeu, Holocaust, bombe atomice, crime contra umanitatii si multe alte fleacuri pe langa care tarele romanilor, enumerate de domnia voastra in articol, sunt adevarate monstruozitati…

# Televiziunile, ziarele, etc. sunt in miinile unor grupuri de interese care dispretuiesc poporul roman si il exploateaza. Zilnic mass media ne intoxica cu avantajele capitalismului cind realitatea este cu totul alta: s-au pierdut citeva milioane locuri de munca, suntem pusi in imposibilitatea de a ne cumpara un apartament din cauza preturilor exorbitante, oamenii au ajuns cersetori prin strainatate bataia de joc a ziarelor occidentale.
Intelegeti romani ca mai bine de asa nu se poate trai pentru ca asta este standardul de viata in lumea occidentala. Romania l-a egalat de ani buni. Aveti masini, televizoare, calculatoare, stati in apartamente mai moderne decit casele de placaj din state cum ar fi Canada. De lucru nu gasiti cum nu se gaseste nici in occident. Magazinele gem de marfuri facute in China asa cum se intimpla si in lumea vestica. Datoria Romaniei a ajuns la 33 miliarde tara fiind practic la mina celor care ne-au imprumutat banii. Datorii asemanatoare au si tarile apusene.
CEI CARE VA SPUN CA TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILUL SA AJUNGEM DIN URMA VESTUL, VA MINT, VA DUC CU ZAHARELUL.
Democratia instaurata dupa 1989 este dor pentru cei cu mari ambitii politice sau de inavutire. Da, dupa revolutie s-au creat conditiile prielnice pentru ca acesti infractori sa jefuiasca legal tara si poporul roman doar pentru a-si satisface orgoliile personale.
_________________________________________________________________________
INTREBARE:
Este Mass Media Romaneasca (ziarele, televiziunile, etc.) in miinile unor grupuri de interese de tip mafiot? Puteti raspunde aici:
http://www.sondaj.php0h.com/massmedia.php

HAIDUCUL – gandurile par. Firmilian : “Salamandra de foc”

Într-o zi am găsit în faţa chiliei o creatură interesantă. Se numeşte salamandra de foc.
Majoritatea vieţuitoarelor de aici au un colorit apropiat de cel al pădurii, pentru ca animalele de pradă să nu le poată repera. În schimb, salamandra de foc este colorată în negru cu pete galbene, colorit care sare în ochi de la distanţă. Numai că un eventual prădător care ar ataca-o ar avea o surpiză neplăcută: salamandra e veninoasă (de aceea se şi numeşte “de foc”).
Ceva asemănător se întâmplă şi în lumea noastră: ni se aruncă în ochi tot felul de reclame ţipătoare care ne îndeamnă la tot felul de păcate. Numai că dincolo de reclama care i se face şi de plăcerea de moment, păcatul îşi are veninul lui, care omoară sufletul. În schimb, virtuţilor nu li se face o reclamă ţipătoare, dar dincolo de coloritul lor şters se află viaţa veşnică.
Aşadar, atunci când primiţi îndemnuri la păcat, aduceţi-vă aminte de salamandra de foc şi rămâneţi pe calea cuminte a virtuţii!
(reprodus din documentarul de povete ” Haiducul ” ; mai multe indrumari si ganduri >>aici )

CE E DE FACUT ? Propuneri , optiuni , proiecte : lecturi alternative , re-descoperirea izvoarelor , “carti de buzunar “

# Un publicist clujean, Octavian Hoandra, a editat recent o carte despre situatia politica si sociala a Clujului, dar si a tarii in aceste momente. Merita citita.

Prof. Drd. Maria Vaida
________________________


PRIMIM DE LA PAR. ALEXANDRU STANCIULESCU-BARDA
Aş dori să vă întreb dacă aţi fi dispusi să primiţi pe site-ul publicaţiilor arp şi cotidianul ,,Datina” din Tr. Severin. Apare de la revoluţie încoace neântrerupt şi este cel mai citit cotidian din Mehedinţi. Directorul , Domnul George Bureţea, este ziarist de meserie Patronează şi televiziunea ,,Datina” din Tr. Severin. Fiindcă nu s-a înhămat la nici un partid este târât de ani de zile de către parlamentarii locali prin tribunale. Toată ziua trimit asupra lui tot felul de comisii şi controale, care-l amendează cu zeci de milioane pentru toate nimicurile. Are zeci de procese în judeţ şi în alte judeţe(procese transferate) pentru anularea respectivelor amenzi. E greu de supravieţuit azi, mai ales dacă vrei să mai şi realizezi ceva. Asta este!
Aştept, aşadar, mesajul Dvs

# Cam peste doua saptamani o sa va trimit revista METAMORFOZE, la care trudesc impreuna cu alti cativa colegi (care are si un blog – www.metamorfoze.wordpress.com). Acolo, veti gasi un articol despre o sabie de tip akinakes, descoperita la Medgidia prin 1955 si ramasa aproape necunoscuta. O sa va trimit articolul si prin mail, spre a-l posta si in revista de dacologie.
Intentionam ca din ianuarie sa publicam in serial articole foe despre bratarile dacice, fie despre tablitele de la TARTARIA…Tinerii de azi nu stiu aproape nimic despre acestea!
Prof. Dr. Const. MIU
______________________
PROPUNERI SI IDEI PRACTICE

Indraznesc sa va fac o propunere :
Va propun sa realizati o coectie de carte de buzunar intitulata Cartea cu bijuterii, care sa cuprinda proza scurta, poate si eseuri, ( o serie) si poezii (o alta serie), atat on-line cat si pe suport de hartie, cu creatii ale scriitorilor acestor timpuri. Dimensiunea cartii sa fie ca a colectiei Biblioteca pentru toti de dinainte de razboi, aproximativ 8/6 cm.
Emil Bucuresteanu, Piatra-Neamt

# O reactie la o suspecta, vaga, recunoastere, de catre niste foruri ale Uniunii Europene, a “limbii moldovenesti”. Ma gindesc ca totusi aceasta problema – da, stupida, absurda, dar pusa mereu pe ordinea de zi, la noi, in Basarabia – ar putea sa intereseze si pe fratzii nostri din Tzara…
Vlad Pohila , Chisinau
# Un alt material care se refera la Legile Belagine, in care pentru prima data demonstrez cu argumente stiintifice valabile, originea, vechimea, dainuirea in timp a acestora. Studiul reprezinta un argument in plus care arata ca valahii sunt descendenti directi ai pelasgilor carpato-durnareni.
Prof. Maria Ciornei

“Bucurestii sub asediu “- o rubrica de Dan Ghelase

# Iacata aici de ce tin mult la refacerea Marilor Parcuri ale Bucurestilor, fiecare primind un specific atractiv:
-Herastraul cu pavilioane de arta si expozitii, biblioteci, teatru si gradina cinematograf, agrement nautic
– Parcul Carol – complex muzeal cu specific tehnico-stiintific
– Parcul Tineretului – parc rustic pentru picnic si distractii campenesti
– Parcul Kiseleff – expozitie de sculptura si lapidariu – o latura clasica, alta cu montaje moderne
Sunt prime propuneri care s-ar putea realiza fara cheltuiala din banul public, prin imbinarea interesului public-privat.
Si ar absorbi majoritatea nefericitilor care s-au imbulzit la bradul-minune, fara nimic altceva, pentru o distractie sociala si cu efecte educative…

# Am atentionat anterior asupra unor ambiguitati in urbanismul parizian, in prezent nefiind cel mai bun reper pentru noi. Iata ca si primarii Marelui si Micului Paris au viziuni comune…
The Observer
Sunday November 11, 2007 (Alex Duval Smith in Paris)
# Oare nu si orasele noastre se dezvolta sub acelas semn – cladiri-obiect provocatoare, nu tesatura urbana, mediu prietenos…?

DAN GHELASE

“REVOLUTIE DIN CANADA ” – Corneliu Florea, din Canada, ne ceartă, cerând „un milion de oameni în Piaţa Universităţii“

Sunteti niste papa-lapte acolo la Bucuresti !!
Fara gene de demnitate si curaj !!

Va lipsesc aceste gene PUNCTUM

Fie ca nu v-a inzestrat evolutia, fie ca nu vi le-a dat Creatorul, tot aia este !! Esential este ca nu le aveti , deci inghititi orice cu capul aplecat. Supravietuiti, unii chiar foarte bine, dar primitiv ca personalitati, ca identitati romanesti. E asa, acolo o concurenta in cadrul speciei elementara: pentru teritoriu si necesitati !! Atit , ca la babuni !! Dupa 1989 ati fost mereu insultati, devalorizati si umiliti de catre “bursierii Soros” Dupa 17 ani ati ajuns intr-un asemenea marasm de personalitate incit aratati ca cei reeducati la Pitesti: ” suntem ultimii de pe lume si datori la toata lumea ” ….. Eliberati-va interior, la inceput !! Intr-o asemenea situatie , “zece la suta dintre voi ” nu este suficient !! “Bursierii Soros – Wiesel cu mitralierele necrutatoare, voi, putinii dintre voi, cu arcuri ramase de la Stefan cel Mare !!! Nu aveti sanse oricit de mari va credeti !!! Priviti : se duc la moastele unei sfinte un milion de oameni dar nu aveti o suta de mii de oameni sa mai umpleti odata Piata Universitatii….

Sa traiti bine
.( se poate trai bine, chiar foarte bine , si fara personalitate si caracter)
CORNELIU FLOREA

Recomandari , semnale , ” cultura alternativa ”

# DOCUMENTARE DESPRE ” SCANDALUL ROSIA MONTANA “
www.rosiamontana.ro
www.rosiamontana.org
www.drumulaurului.ro
www.buciumanii.ro
www.faracianura.ro
www.bancyanide.ro

# Scriitorul Stefan Dumitrescu recomanda situl lui personal
PENTRU PROGRAMUL RECONQUISTA PUTETI SA INTRATI PE SITE-UL MEU FACUT DE DOMNUL NICOLAE TOMONIU : http: stefandumitrescu.sapte.ro
CARE DA O VIZIUNE DE ANSAMBLU ASUPRA UNEI MARI PARTI A OPEREI MELE, rugandu-va sa luati acest site sa il puneti in programul acesta. Va rog frumos sa il puneti in revista Analize si fapte !Va multumesc !
Stefan Dumitrescu

# MERITA CITIT ! RADU ARDELEANU, Legende urbane consemnate în publicistica timişoreană

“FARA MENAJAMENTE “- jurnal de idei de Adrian Botez

# CARDASIA – M-am framantat vreo doua ceasuri, daca merita sa scriu sau nu, despre un atac anti-romanesc ingretosator, al lui Cristian Tudor Popescu…DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI!!! …Am ajuns la concluzia ca “DA”, merita si chiar trebuie sa scriu: la postul TV Pro-Cinema se uita, mai ales sambata, destui tineri…si, deci, opinia mea este ca atacul anti-romanesc a fost premeditat, de CTP in cardasie cu cei de la ProTV.

# Ca intotdeauna, monstruoasa emisiune a lui Liviu Mihaiu are, totusi, importanta ei: scoate la iveala, fara sa-si propuna, evident!!! – toate monstruozitatile antispiritualiste ale Romaniei de azi…Aseara, a fost randul “viziunii noii generatii, asupra lui Mos Craciun”…INFIORATOR!!!

# Nu stiu daca se cade sa trimit ceea ce trimit – …dar oamenii dlui N.Manolescu, de cate ori au ocazia, de tot atatea ori isi exprima dispretul profund pentru ceea ce ei numesc “scriitorii de provincie”…Mi-a ajuns si mie sa tot fim insultati, de toti avortonii, “soli” ai Manolescului…
Ceea ce va trimit este un pamflet despre cea mai mare secatura balaoachesa, care “de dumnealui logofat Manolescu fost-a fatata”… – DAN MIRCEA CIPARIU.


# O analiza “in premiera”: poemul “Mitologicale “, de Mihai Eminescu, privit (si rezolvand ecuatia textului…) prin grila alchimica…Aceasta analiza face parte, ca Addenda, din cartea (pe care, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sper s-o termin de scris…) ” CEI TREI MAGI AI PROZEI ROMANESTI: SADOVEANU, REBREANU, MIRCEA ELIADE“. Ce legatura are proza interbelica – cu poemul eminescian?! Are, pentru ca fascinatia suprema a Spiritului Eliadesc a fost, permanent, Eminescu…De la Eminescu s-au transmutat miturile, in tesatura labirintica a prozei lui Mircea Eliade…

Atitudini si concluzii –

# OVIDIU CREANGA (CANADA) – despre basarabeni
Partea proastă e că nu suntem uniţi. Pan Halippa a zis că cea mai mare durere a noastră este dezbinarea. Dacă am fi uniţi, am fi o forţă formidabilă, fiindcă, am văzut, după ultimul recensământ, că moldoveni sunt aproape 80 la sută. Păi, cum să te laşi dus de cap de câteva procente de alolingvi şi să suferi în tăcere? Am 80 de ani – cunosc şi capitalismul, şi comunismul, am călătorit în zeci de ţări. Peste tot pe unde a trecut, comunismul a lăsat în urmă numai lacrimi, durere şi mizerie. De ce cea mai săracă ţară din Europa, R. Moldova, este comunistă? Nici nu e nevoie de explicaţie: comunismul e un dezastru.

“IN RASPAR “-N.N.Tomoniu

Nu sunt bune schimbarile de cutume, mai ales dupa un uz indelungat al lor.
Schimbarea din BOR seamana cu distrugerea CAP-urilor in loc de reorganizarea lor dupa modelul fermelor din Occident. A se vedea http://www.sfin.ro/articol_9858/blestemul_pamantului__blestemul_tranzitiei.html
N.N.TOMONIU

“FAPTE DE AZI ” – daruri , idei , initiative din ” Romania care nu sta cu mainile in san “

FAPTE DE AZI
În cursul lunii septembrie am donat pâine credincioşilor participanţi la slujbe şi bolnavilor din sat
astfel: 10 Sept.(Malovăţ): 175 pâini; 16 Sept.(Bârda): 70 pâini. În total s-au donat 245 pâini. Fiindcă brutăria din Malovăţ şi-a încetat activitatea, nu am putut să asigurăm pâine în fiecare duminică, fiindcă brutăriile din Tr.Severin şi Motru nu şi-au ţinut promisiunile de a ne aduce pâinea comandată. Să sperăm că se va reglementa situaţia până la urmă!
Ne-au cerut ajutoare următorii: deţinutul Todică Mihai de la Penitenciarul din Iaşi( str. Dr. Vicol 10, Iaşi). Cine vrea, poate să-i trimită colet cu alimente şi haine sau mandat cu bani. Domnişoara Bologa Anişoara din Greci( str. Stângani nr. 208, Greci-Mehedinţi) are picioarele tăiate de deasupra de genunchi de mai bine de 20 de ani, în urma unui accident. După Revoluţie, parohia noastră i-a trimis mereu cărţi gratuit la Spitalul – azil din Strehaia, unde a stat multă vreme. Acum locuieşte cu mama sa. Ar vrea să-şi cumpere un cărucior electric, dar nu are bani. Parohia noastră îi va trimite o sumă, pe care o va hotărî Consiliul Parohial. Cine are posibilitatea, poate să-i trimită cu mandat, direct.
Pr. Al.Stănciulescu-Bârda

“Oameni care nu tac ” – dezbateri despre teatru

Spatiul public virtual numit BLOGOSFERA, replica dupa mai celebra AGORA Greciei Antice, prezinta : <<IN VINO VERITAS>> www.razvanzlavog.wordpress.com
Un nou blog de cronica, atitudine, comentarii si dezbateri pornind de la TEATRU, sub motto-ul “Sa criticam nu de dragul criticii, ci de dragul show-ului”

“Cronica de pe blogul IN VINO VERITAS nu se adreseaza celor care au vazut spectacolele. Nici celor de specialitate, nici celor care nu au vazut dar vor sa vada si sa stie ce sa vada. E doar un mod de a pune o problema, inca in facere, un mod de a avea o atitudine, de a valoriza, conform cu unele criterii, de a atrage atentia, conform cu propria vedere catre lume. Ele, cronicile, nu impun un punct de vedere, ci din contra, il expun. Miza nu este ca oamenii sa fie de acord, ci sa plece de acolo in propria idee. Pe blog, pentru ca aici si nu in revista Teatru azi sau in Romania Libera, gandul e expus – la aprobari, la dezaprobari, la nuantari. Exista „comment-ul”, posibilitatea simpla de a initia un dialog. De a replica. ” (autorul)
Daca va puneti problema utilitatii unei astfel de initiative, va rog sa va intrebati cati dintre dumneavoastra au citit, in ultimul an, vreun numar al revistei “Teatrul Azi”, care este pretul revistei si editura care are grija ca ea sa fie tiparita.
www.razvanzlavog.wordpress.com
Asteptam cititori si comentarii cu interes, de interes,…pe interes.

Rugam ca in masura intentiei, sa dati mai departe acest mail cunoscutilor, asa cum o faceti pentru un mesaj umanitar, in numele teatrului si dezbaterii despre teatru.

TrackBack Identifier URI

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________