~SCRIITORI SI POVETE – Ioan Miclău(Australia): „Proverbe de înţelepciune!“

– Nu trece o zi, o ora, o secunda sa nu auzim in noi rugamintile adevarului, totusi de cele mai multe ori le ignoram. Aceasta este intrarea in relele de care ne plangem ulterior!

– In vreme ce bunul simt isi pastreaza calitatile umane, obraznicia prolifereaza si ea socotindu-se cu nerusinare cap de elite!

– Fiecare necaz are o cauza, deseori ascunsa in prea binele ce a nesocotit bunul simt, masura, de cari nu ar trebui sa uitam niciodata!

– Cand obrazniciei ii trantesti usa in nas, va fi prima care sa te dea in judecata invunuindu-te de lipsa de bun simt. Deci, are si ea idea acestei calitati, dar nu e pentru ea ci pentru altii!

-“Obraznicul mananca praznicul” zice proverbul – insa numai o data pe AN, in restul zilelor nu-l mai invita nimeni la masa smereniei!

-Din cauza bunului simt deseori ai de suferit, dar, ai sa observi mai tarziu ca esti iubit si nici prietenii nu te mai ignora!

– Obraznicia imprumuta inorongul vantului, unde nu gandesti acolo ajunge – cica imparte altora onorurile sale!

– Fiindca salasluiesc in om, puntea dinspre obraznicie spre bunul simt o face intotdeauna munca si efortul, iar dinspre bunul simt spre obraznicie o face lenea! >>>>

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________