~ Despre Smaranda Enache -cateva rememorari interesante

Date despre Smaranda Enache găsiţi la adresa http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=…7&Itemid=78
E lamurit trecutul de colaborator al Securităţii şi de activista zeloasa a PCR. Date asemanatoare se regasesc într-un amplu articol publicat de ziarul Ziua.http://www.ziua.ro/display.php?id=212892&data=2006-12-15
Personal, am fost informat din surse de cea mai mare incredere, ca note delatoare se găsesc şi in dosarul compozitorului Csiky Boldizsar. Pentru deplina edificare, dati o cautare pe Google cu cuvintele cheie:
Smaranda Enache Securitate activista. Veti fi pe cât de amuzaţi, pe atât de scârbiţi. Asta e personajul pe care Emil Constantinescu l-a trimis ambasador in Finlanda si pe care, acum, PNL l-a desemnat vicepreşedinte. Sinucigaş gest.

DORIN SUCIU

Un comentariu

  1. Draga domnule Suciu,
    se pare ca de cind nu va mai merge cu minciunile la radio, va dedati la minciuni pe site-uri. Trebuie sa faceti ceva ca sa stergeti urma faptului ca Dvs. personal ati raspindit in lume in martie 90 stirea ca romanii ii ataca pe unguri la Targu-Mures. Sefii Dvs. actuali nu va permit sa mai luati indemnizatia de delator daca nu stergeti eficient aceste urme, inclusiv aceea ca ati supt de la mamica Dvs. lapte unguresc, pe care trebuie sa-l renegati cit mai des.
    Ca atare, zis si facut, cintati si Dvs de ani buni si fara spor in corul delatorilor Smarandei Enache, fata de care aveti o ura de nestavilit, fiindca aceasta DOAMNA va este superioara, nu a trebuit sa linga pe nimeni in fund ca sa se bucure de recunoastere internationala si de respectul romanilor adevarati.
    Doamna Enache a adapostit la teatrul de Papusi din Tg Mures in timpul represiunii comuniste personalitati artistice prigonite- Dan Culcer, Zeno Fodor, Boldizsar Csiky- si a fost autoarea unei piese de teatru – „Fabule? Fabule!- interzisa de cenzura comunista. Dna Enache a fost hartuita de securitate si de prietenii Dvs. de la PCR, intre care unii azi conduc fara remuscari ziare infestate de bolsevism pro-rusesc, cum este oficiosul Vetrei Romanesti, asa-zisul Cuvint liber! Dar Dvs. nu tresariti sa-l vedeti pe Lazar Ladariu candidat la Parlamentul Romaniei, dupa ce a lucrat cu zel la Steaua Rosie, organ al judetenei pcr Mures, in care i-a infierat in zilele revolutiei din 1989 pe luptatorii pentru libertate. In schimb, dna Enache si cariera ei va obsedeaza continu.
    De ce nu scrieti daca indrazniti si va lasa sefii Dvs., adevarul despre Dna Enache? Doamna Enache este dintr-o aleasa familie ardeleana , straunchiul ei e la loc de cinste pe monumentul memorandistilor din Cluj- Aurel Suciu. Un alt Suciu decit Dvs!!!
    In familia dinsei au fost preoti, invatatori, profesori si medici ardeleni respectati, care au trudit la ridicarea natiei romane, nu cu delatiuni si cutite in spate, ci cu fruntea sus si cu demnitate. Aceasta demnitate a doamnei Enache va scoate din minti. Faptul ca a fost sefa de promotie si steaua liceului din Reghin, ca a staralucit la Universitatea din Bucuresti, ca a educat generatii de elevi in spiritul libertatii si curajului in vremi de cumplita teroare, ca a dat teatrului pe care l-a condus o amploare nationala, ca a fondat apoi Liga pro Europa, iar proiectele, valorile si principiile pentru care ati terfelit-o douazeci de ani sint la temelia Romaniei europene si a Europei moderne, va cad greu la stomac, pentru ca Dvs. nu aveti ce pune pe masa serviciilor reale aduse natiei romane decit un morman de dejectii.
    Va sta in git aceasta doamna care nu a denuntat, n -a tradat si n-a conspirat impotriva nimanui, pentru ca Dvs, pentru a va face remarcat ,a trebuit zi de zi si clipa de clipa sa mintiti, sa inghititi rahat, sa teseti intrigi si sa tremurati de groaza stapinilor fosti si actuali.
    In timp ce Dna Enache era unul din cei mai respectati ambasadori ai Romaniei, Dvs va prostituati pe linga toate partidele sa nu fiti dat afara din presa.
    E lamentabil sa vezi un om la inceput de secol 21 care nu se poate remarca prin nimic altceva, decit prin a mizgali cu rahat portretele oamenilor de vaza ai neamului. Nu va put miinile, dle Suciu?
    Oricit va veti stradui, draga domnule Suciu, dna Enache nu va pieri din constiinta publica , iar puterea ei, puterea celor fara de putere, va dainui si se va amplifica. Este puterea exemplului unui om demn si curajos, cu fruntea sus, caruia nu-i poti inchide gura. Aceasta neputinta va ucide si delatiunile pe care le debitati sint tipetele de durere ale disperarii ca, desi sapati de doua decenii la temelia credibilitatii acestei doamne, n-ati reusit sa-i lasati nici macar o zgirietura pe obraz. Dzeu sa va ierte…daca poate!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu

D. LUCRĂRI COLECTIVE

__________________
  • OPUNE-TE, NU STA CU MAINILE IN SAN !

    ____________________________ O SUTA DE IZVOARE ! _____________________________ O NOUTATE: De la 1 Ianuarie 2008, ARP detine si administreaza 100 de site-uri care formeaza cea mai vasta retea culturala de publicatii , surse documentare si " biblioteci on-line "existenta in limba romana .Cititi toate site-urile >>>>aici>>>>> ========================== ______________________________ _____________________________ Adauga la Favoritii TECHNORATI _____________________________
  • CELEBRA CARTE PENTRU COPII „VULPEA ACADEMICIANĂ“ – GRATUIT, ON-LINE

    UN CADOU PRETIOS PENTRU COPILUL TAU >>descarca gratuit , in versiunea color , celebra carte pentru copii VULPEA ACADEMICIANA, de Mariana Braescu ; O gasesti aici >>>> ________________________________ _________________________ Buletinul de presa INTERMUNDUS MEDIA contine stiri, informatii si bibliografii la zi reflectand aparitiile recente din revistele editate de ARP, propuneri de teme de dezbatere colectiva, volume noi tiparite de ARP - Asociatia Romana pentru Patrimoniu sau aflate in pregatire. Il puteti citi aici>>>>> __________________________